VÅre betalingsløsninger

Pakkene transporteres med

Følg oss

Dette er nettbutikken for deg som er ute etter gode kvalitetsprodukter til bilvask. Vi ønsker å tilby bilpleieprodukter som gjør bilvasken lettere, og gi deg tips og triks når det kommer til bilvask, polering og detailing. Vi har et stort fokus på å ha fornøyde kunder og gode priser. Sjekk oss gjerne ut på Facebook og Instagram og følg oss gjerne hvis du måtte ønske det. 

2019 autofanatics norge

©

AUTOFANTICS NORGE. Kristiansand

E-post: autofanatics@hotmail.com

Personvernpolicy

Hva slags informasjon samler vi inn om deg?


Vi mottar, samler inn og lagrer all informasjon du oppgir på vår nettside, eller gir oss. I tillegg samler vi inn IP-adressen (Internet Protocol) din som brukes til å koble datamaskinen til Internett, innloggingsdata; epostadresse, passord, datamaskin og tilkoblingsinformasjon og kjøpshistorikk. Vi kan bruke programvareverktø til å måle og samle øktinformasjon, inkludert sidetidstider, lengden på besøk til bestemte sider, sidevekslingsinformasjon og metoder som brukes til å bla bort fra siden. Vi samler også personlig identifiserbar informasjon (inkluderer: navn, e-post, passord, kommunikasjon); betalingsdetaljer (inkludert kredittkortinformasjon), kommentarer, tilbakemelding, produktanmeldelser, anbefalinger og personlig profil.

Hvordan samler vi inn informasjon om deg?

I denne seksjonen bør du forklare prosessene dine når du samler inn besetningenes personlige opplysninger. For eksempel, når klienten sender deg en melding gjennom et kontaktskjema, når de kjøper et produkt i butikken din, eller når de abonnerer på nyhetsbrevet ditt.

Eksempel: 
Hvis du som kunde gjennomfører en transaksjon på vår nettside, samler vi inn personlig informasjon du gir oss. Dette kan for eksempel være ditt navn, din adresse og e-postadresse. Din personlige informasjon vil kun bli brukt av de spesifikke årsakene som er nevnt ovenfor.

Hvorfor samler vi inn personlig informasjon om deg?


Vi samler ikke-personlige og personlige opplysninger til følgende formål:

  1. For å kunne levere og drive tjenester.

  2. For å kunne gi våre brukere kontinuerlig kundestøtte og teknisk støtte.

  3. For å kunne kontakte våre besøkende og brukere med generelle eller personlige servicerelaterte merknader og salgsfremmende meldinger.

  4. For å opprette aggregerte statistiske data og andre aggregerte og/eller utlede ikke-personlige opplysninger, som vi eller våre samarbeidspartnere kan bruke til å tilby og forbedre våre respektive tjenester. 

  5. For å overholde gjeldende lover og forskrifter.

Hvordan lagrer vi, bruker, deler og avslører nettstedets besøkende personlige opplysninger?


Vårt firma er vert på Wix.com-plattformen. Wix.com gir oss den elektroniske plattformen som gjør at vi kan selge våre produkter og tjenester til deg. Dine data kan lagres via Wix.coms datalagring, databaser og de generelle Wix.com-applikasjonene. De lagrer dataene dine på sikre servere bak en brannmur. 

All direkte betaling tilbys av Wix.com og brukes av vårt firma. Betalingsmetodene overholder de standarder som er satt av PCI-DSS som forvaltes av PCI Security Standards Council, som er en felles innsats av merker som Visa, MasterCard, American Express og Discover. PCI-DSS-krav bidrar til å sikre sikker håndtering av kredittkortinformasjon av butikken og tjenesteleverandørene.

Hvordan kommuniserer vi med besøkende på nettstedet ditt?


Vi i Autofanatics Norge ønsker å kontakte deg for å kunne varsle deg om din konto, for å feilsøke problemer med kontoen din, for å løse en eventuell tvist, for å samle avgifter eller skyldige penger, for å avstemme dine meninger gjennom undersøkelser eller spørreskjemaer, for å sende oppdateringer om vårt firma eller som ellers nødvendig for å kontakte deg for å håndheve brukeravtalen, gjeldende nasjonale lover og enhver avtale vi måtte ha med deg. For disse formål kan vi kontakte deg via e-post, telefon, tekstmeldinger og post.

Hvordan bruker vi informasjonskapsler og andre sporingsverktøy?
 


Det er viktig å merke seg at Autofanatics Norge bruker tredjepartstjenesten, Google Analytics, for å kunne generere detaljert statistikk om deg som besøkende på vår nettside. Vi bruker Google Analytics for å markedsføre våre produkter til deg som du tidligere har vist interesse for.

Hvordan kan du som besøkende på nettstedet trekke tilbake ditt samtykke?


Hvis du ikke vil at vi skal behandle eller lagre dataene dine lenger, vennligst kontakt oss via kontakt - linken øverst på siden eller send en e-mail til: autofanatics@hotmail.com

Personvernsoppdateringer


Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernreglene når som helst, så vær så snill å se gjennom det. Endringer og klargjøringer vil tre i kraft umiddelbart når de publiseres på nettsiden. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne policyen, vil vi varsle deg her om at den har blitt oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den og under hvilke omstendigheter, hvis noen bruker og/eller avslører den. 

Spørsmål og kontaktinformasjon rettes til:


Hvis du vil få tilgang til, korrigere, endre eller slette personlig informasjon vi har om deg, vil du kunne kontakte oss på autofanatics@hotmail.com.