VÅre betalingsløsninger

Pakkene transporteres med

Følg oss

Dette er nettbutikken for deg som er ute etter gode kvalitetsprodukter til bilvask. Vi ønsker å tilby bilpleieprodukter som gjør bilvasken lettere, og gi deg tips og triks når det kommer til bilvask, polering og detailing. Vi har et stort fokus på å ha fornøyde kunder og gode priser. Sjekk oss gjerne ut på Facebook og Instagram og følg oss gjerne hvis du måtte ønske det. 

2019 autofanatics norge

©

AUTOFANTICS NORGE. Kristiansand

E-post: autofanatics@hotmail.com

OM OSS

Velkommen! 
I autofanatics best
År teamet foreløpig av kun en mann, meg, Adrian frednes. Jeg valgte Å starte denne nettbutikken, fordi jeg sÅ et behov for Å fÅ inn mer miljøvennlige kvalitetsprodukter til det norske markedet. Jeg strekker meg langt (noen ganger litt for langt) for at du som kunde av Autofanatics skal bli fornøyd. Det gjelder alt fra opplevelsen av nettsiden, til tips og rÅd pÅ bloggen og rask frakt.  

jeg ønsker i fremtiden Å kunne tilby et mye større sortiment, sÅ hvis du har noen ønsker sÅ kom gjerne med de. Jeg er Åpen for en prat nÅr som helst, og skulle du vÆre interessert i noen spesielle produkter fra Zymöl eller Mothers, sÅ er det bare Å sende en melding sÅ skal jeg se hva jeg kan gjøre. Følg bedriften pÅ facebook og instagram, sÅ fÅr du med deg rabatter og tilbud som kjøres i ny og ne. 

 

Vi snakkes :) 

autofantics.no

Autofanatics norge ble etablert høsten 2017 og startet først som et bilblad. etter en liten stund ble det avgjort at jeg heller skulle satse pÅ salg av bilpleieprodukter, noe jeg nÅ har gjort siden vÅren 2018. autofanatics.no er ikke bare for fanatikeren, men og for deg som ønsker Å vaske bilen hjemme med gode kvalitetsprodukter som er mer miljøvennlige. Jeg satser nÅ pÅ Å tilby produkter som ingen andre i Norge har, samt produkter som forurenser lite. jeg ønsker at flere skal ta frem bøtta og vannslangen og utføre jobben selv til en rimeligere penge. jeg jobber kontinuerlig med Å optimalisere nettsiden slik at den skal vÆre sÅ brukerannvennlig som mulig. er det noe du lurer pÅ eller ønsker Å prate med meg om, klikk deg inn pÅ kontakt-linken øverst og send meg en mail, eller chat med meg live nederst i høyre hjørne.

God handel! 

autofanatics2.png